Tolweg 205161 NT Sprang-Capelle 06-11490460 info@famkemeerhoff.nl

Gemeente Waalwijk 10 maart 2021

Een betere wereld begint bij jezelf. Maar Famke en Arjen laten het daar niet bij: zij ruimen zwerfafval op samen met de kinderen die zij begeleiden op hun woonboerderij.

Stroom in Beeld voorjaar 2020

Jeannette Dingemans in samenwerking met Famke Meerhoff Kleinschalige Groene Zorg. Jeannette is kindertekentherapeut en haar praktijk Tekenavontuur is te vinden in Waalwijk.

Brabants Dagblad 11 november 2019

Rob is 13 jaar. Anderhalf jaar lang zat hij thuis. Met zijn autisme en ADHD ging het niet op school. Sinds kort volgt de tiener uit Waspik weer lessen; drie dagen per week, twee uur per dag. ,,Het lijkt weinig, maar voor onze zoon is dit een supermijlpaal.”

Kleurplaten

Lieve Eefje, Jannes, Teun, Gijs, Jasper, Jelte, Duane, Stan, Jebbe, Silke, Else,

Dank jullie wel voor jullie verrassend kleurige kleurplaten en zelfgemaakte knuttels die wij van jullie hebben gekregen in oktober😊
De slinger heeft een half jaar in de speelkamer gehangen!
Echt leuk!

In juni bestaan we officieel 11 jaar. Dus we maken nu plaats voor de nieuwe slingers😊

Prentenboek Jij bent jij!

Famke Meerhoff schreef in 2016 een openhartig en toegankelijk prentenboek voor ouders die met behulp van een donor hun kind ter wereld hebben gebracht.

Woonkrant editie 4

Artikel over het Werkûs in de Woonkrant.

Brabants Dagblad van 24 juli 2013

Prachtig artikel over de zorg die wij bieden.

Jubileumboek

Heb jij ook een wens?
Die in je dromen steeds groter wordt? Waarbij je alles voor je ziet hoe jij het wilt? In dit sprookje droomt een jonge vrouw over een mooi, groot huis vol kinderen.